ترشی سیر کارخانه ای سفید حبه ای با کیفیتی عالی در مرکز تولید ترشیجات صنعتی تولید و فراوری می شود و دارای کلیه استانداردهای کیفی و بهداشتی برای فروش در بازارهای داخلی کشور و صادراتی است که توسط مرکز پخش عمده ترشیجات کارخانه ای، توزیع و عرضه می شود.
در کارخانه ترشی سازی همدان با استفاده از بهترین سیر این منطقه به روش صنعتی ترشی سیر سفید و قهوه ای در حجم تناژ تولید شده و این محصولات در مرکز پخش عمده ترشیجات، به فروش میرسد.
ترشی سیر کارخانه ای
در سالهای اخیر بازار تولید ترشی سیر صنعتی یا کارخانه ای، رونق خیلی خوبی یافته است و برای تهیه انوع سیرترشی سفید و قهوهای در کارخانهها، سیرها را ابتدا با سرکه حرارت میدهند تا آماده تولید ترشی و عرضه به بازار شوند.
پس از حرارت دهی سیرها، بافت آنها نرم تر و رنگشان قهوه ای می شود. البته در روش تولید سیرترشی صنعتی همیشه از روش حرارت دادن استفاده نمی شود و در برخی موارد سیرها حرارت نمی بینند و حرارت خیلی کمی به آنها داده می شود در حدی که میکروبها کشته شوند و این ترشی سیر معمولا موقع مصرف، نرم نیست و کمی حالت سفت تر و خام تر دارند مثل سیرترشی های صدفی و سفید.
تولید بهترین سیر ترشی
شهرستان همدان قطب تولید سیر در کشور است و بنا به گزارشات مستند، بیش از ۷۰ درصد از سیر کشور در همدان تولید می شود که فوق العاده مرغوب است و درصدی از سیر همدان به صورت ترشی و شوری سیر در کارخانجات ترشی سازی همدان، به بازار مصرف ارائه میشود.
خواص سیر بسیار زیاد است و سرشار از فولیک اسید، پتاسیم، منیزیم و مقدار کمی روی و ویتامین های گروه B است که برای تسکین بیماریهایی مثل دندان درد و سینوزیت و درمان انواع باکتری و ویروسها و عفونتهای قارچی و حتی انگلهای رودهای کاربرد دارد و همچنین کاهنده فشار خون بالاست.
تولید انواع ترشی سیر سفید و قهوهای خام و پخته شده در کارخانه ترشی سازی همدان انجام میشود و از آنجا که سیر همدان کیفیت اعلایی دارد در نهایت سیر ترشی اعلا و بسیار باکیفیتی توسط این تولیدی ارائه میشود.
صادرات ترشی سیر حبه سفید
خوشبختانه ترشی سیر سفید حبه همدان از کیفیت خیلی خوبی برخوردار است و توانسته در بازارهای صادراتی فروش خوبی داشته باشد و تاکنون صادرات این محصول به بازار کشورهای امارات، عراق، آذربایجان، روسیه، ارمنستان، سوئد و سوئیس انجام گرفته که با رضایت مشتریان در این کشورها همراه بوده است.
ترشی سیر حبه سفید صادراتی همدان از سیرهای درشت و تازه درجه یک همدان تولید می شود و ابتدا سیرها تمیز و شسته می شوند و پوست سیرها جدا شده و حبه می شوند.
سپس سیرهای پوست گرفته و حبه شده حرارت میبینند تا میکروارگانیسمهای موجود در سیرها کشته شود و سپس سیرها سورتینگ می شوند تا سیرهای دانه شکسته از سیرهای سالم جدا شوند و سیرهای درشت سالم در سرکه سفید قرار گرفته و ترشی سیر تولید میشود.
مرکز پخش ترشی سیر
مرکز پخش ترشی سیر بزرگترین مرکز فروش و توزیع انواع ترشی سیر سنتی و کارخانهای قهوه ای و سفید است و سیر ترشی اعلا را به صورت عمدهای ارائه می دهد و آماده عقد قرارداد تامین و فروش انواع ترشی سیر با سازمانها و ارگانهای مختلف ومجموعه های صادراتی است.
در مرکز پخش ترشی سیر انواع سیر ترشی کهنه هم توزیع می شود که شامل ترشی سیر پنج ساله و ترشی سیر هفت ساله نیز هست که این محصولات را به صورت پت های ۲ و ۵ و ۱۰ کیلویی توزیع میکند.


بدون دیدگاه